Lanseta Herakles Area Genesi R HGR2-183ML, 1.83m, 1.5-4.5g, 2buc CAHKGR03

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Lanseta Herakles Area Genesi R HGR2-183ML, 1.83m, 1.5-4.5g, 2buc CAHKGR03

Lanseta Herakles Area Genesi R HGR2-183ML, 1.83m, 1.5-4.5g, 2buc CAHKGR03

Lanseta Herakles Area Genesi R HGR2-183ML, 1.83m, 1.5-4.5g, 2buc

Tehnica din pescuitul pastravului (trout area) evolueaza tot timpul, iar in consecinta producatorul Herakles se adapteaza si evolueaza si el, fabricand lansete mai usoare, sensibile, echilibrate si cu perfomante ridicate. Seria lansetelor Genesi dispune de un design japonez, realizata pentru a satisface nevoile pescarilor italieni si europeni. Specialistii Herakles au studiat si testat pe o perioada indelungata aceste lansete, iar fiecare lanseta a fost special proiectata pentru pescuitul competitiv, cu o specificatie tehnica foarte ridicata, pentru utilizare in orice de conditii de pescuit.

Fiecare miscare a nalucilor se simte direct in sectiunea manerului, putand astfel controla mai eficient modul de evolutie al acestora, chiar si a nalucilor de mici dimensiuni. Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii si dupa lungi perioade de testare, la care se adauga si o sectiune de varf mai sensibila si flexibila, pescarul va avea un control perfect asupra pestelui, dispunand in acelasi timp de precizie in lansarile la distanta.

Manerul este proiectat special pentru a fi ergonomic, fiind fabricat din pluta cu carbon stratul principal, iar stratul secundar fiind finisat din EVA cu pluta cauciucata. Inelele usoare sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite. Combinatia dintre manerul ergonomic (ce dispune de rezistenta si durabilitate excelente, iar greutatea este redusa pastrand aderenta perfecta) si noua mandrina are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate.

Specificatii produs

Brand:
Herakles