Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc YB17829
Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc YB17829 Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc YB17829

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc YB17829

Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc YB17829

Lanseta Yamaga Blanks BlueCurrent III 69, 2.07m, 0.3-7g, 2buc

Brandul Yamaga Blanks a fost creat in Japonia in anul 2008, punand un accent deosebit pe fabricarea unor lansete de top, ce ies in evidenta prin putere si perfomanta, combinand cele mai noi tehnologii constructive cu un design clasic. Proiectarea lansetelor, prelucrarea carbonului, vopsitul, si asamblarea, toate aceste procese sunt posibile datorita renumitilor ingineri japonezi, ce isi desfasoara activitatea chiar in fabrica din Kumamoto.

Blank-ul este construit dintr-un carbon prepreg (este un termen obisnuit pentru o tesatura de armare care este preimpregnata cu un sistem de rasini, intreprinsa intre doua straturi de folie protectoare, acest sistem de rasina de obicei epoxidic include deja agentii de intarire potriviti) ce a fost supus unor lungi perioade de testare (experiente acumulate in pescuitul pe apa sarata si diferitele tipuri de pesti).

In anul curent, modelul Blue Curent II a fost imbunatit prin varianta Blue Curent III. Seria acestor lansete intruchipeaza cel mai bine perfomanta, actiunea este mai rapida, greutatea extrem de redusa, lansari precise, si o imbunatatire semnificativa a designului. Fiecare miscare a nalucilor se simte direct in sectiunea manerului, putand astfel controla mai eficient modul de evolutie al acestora, chiar si a nalucilor de mici dimensiuni. Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii si dupa lungi perioade de testare, design-ul si blank-ul imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul.

Inelele usoare SiC-S Fuji K sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite. Combinatia dintre manerul (ce dispune de rezistenta si durabilitate excelente, iar greutatea este redusa pastrand aderenta perfecta) si noua mandrina Fuji VSS16 are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate.

Modelul BlueCurrent III 69 este versatil, si ofera performante imbunatatite. Sectiunea de varf este echipata cu un carbon extrem de elastic, pentru a avea sensibilitate ridicata si capacitate mare de detectare a informatiilor subacvatice. Ofera o operabilitate usoara, lanseta are rezistenta si tenacitate, ce va permit sa efectuati recuperarea precisa. Perfecta pentru tehnicile diferite de spinning, cu miscari ce imprima o traiectorie neregulata nalucii, foarte atractiva pentru orice rapitor. Ajuta pescarul la prezentarea nalucilor intr-un mod delicat si sa puna capat drill-ului cu pestele in conditii de siguranta.

NOTA: Lansetele Yamaga Blanks sunt fabricate in Japonia!

Specificatii produs

Brand:
Yamaga Blanks