Lanseta Bologneza Maver Zarta Bolo, 7m 5778700

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Lanseta Bologneza Maver Zarta Bolo, 7m 5778700

Lanseta Bologneza Maver Zarta Bolo, 7m 5778700

Lanseta Bologneza Maver Zarta Bolo, 7m

Maver Zarta Bolo este o lanseta bologneza ce se va remarca atat prin rezistenta, cat si prin manevrabilitatea sa. Asigurarea durabilitatii este realizata de carbonul high modulus, un material ce este constant prezent pe piata lansetelor, atat bologneze, cat si pentru spinning, crap, sau feeder.

Producatorul recomanda aceasta lanseta in pescuitul de sea bass, sau platica de mare, dar in apele noastre se va remarca in pescuitul de mreana si clean. Mandrina, de asemenea, reuseste sa fixeze extrem de eficient mulineta, pentru ca preluarea sarcinilor in drill sa fie exemplara. Inelele permit o trecere extrem de usoara a firului, astfel ca pescarii de stationar pot lansa cu usurinta pe distante apreciabile, cu precizie excelenta.

Faptul ca este telescopica ii ofera un alt avantaj, si anume transportul facil, pescarul reusind cu o mai mare usurinta sa isi aduca lanseta pentru o partida rapida de pescuit. Maver Zarta Bolo este o lanseta ce se va preta cu succes pe rigorile pescuitului stationar, avand un raport calitate/pret excelent.

Specificatii produs

Brand:
Maver IT