Geanta Preston Competition Large Bait Bag, 58x28x33cm P0130100

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Geanta Preston Competition Large Bait Bag, 58x28x33cm P0130100

Geanta Preston Competition Large Bait Bag, 58x28x33cm P0130100

Geanta Preston Competition Large Bait Bag, 58x28x33cm

Competition Large Bait Bag este o geanta special conceputa pentru depozitarea si transportul nadelor si momelilor. Tesatura este realizata din polyester durabil si rezistent la uzura cat si la murdarie. Geanta dispune de un compartiment central (53x29x24cm) ce are peretii izolati cu o captuseala termica care pastreaza momelile proaspete. Cusaturile duble prezente in toate zonele de torsiune sporesc rezistenta si durabilitatea gentii.

Inchiderea capacului se face cu ajutorul unui fermoar dublu Heavy Duty de 10mm rezistent la manipulari repetate. De fiecare cheita a fermoarului este atasat cate un manson cauciucat ce confera o priza ferma si ajuta la inchiderea/deschiderea usoara a acestuia. Buzunarul frontal (49x4x21cm) poate depozita accesorii diverse (cutii de momeala, plute, role de fir,  prosop) sau chiar obiecte personale. Buzunarul lateral (24x5x21cm) este ideal pentru depozitarea accesoriilor de dimensiuni mici si medii: saci PVA, plute de marcaj, cutii cu accesorii, foarfece, clesti, degorjor, pense, etc. Buzunarele exterioare se inchid/deschid cu cate un fermoar dublu Heavy Duty de 10mm rezistent la manipulari repetate. De fiecare cheita a fermoarului este atasat cate un manson cauciucat ce confera o priza ferma si ajuta la inchiderea/deschiderea usoara a acestuia.

Baza gentii este acoperita cu un strat cauciucat impermeabil, ce impiedica patrunderea apei sau a murdariei la interior. Cureaua de umar reglabila este captusita cu material buretat ce nu raneste pielea in timpul utilizarii. Manerele de transport din polyester pot fi prinse impreuna cu o banda de neopren (sistemul de prindere este cu banda velcro) moale si placut la atingere, ce nu raneste pielea palmei si asigura un confort ridicat in timpul utilizarii chiar daca geanta este complet incarcata si, prin urmare, grea.

Specificatii produs

Brand:
Preston

Din aceeasi categorie