Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid )
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda : online , rate , credit sau rambus la curier

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comenzi telefonice
Telefonand la 0743 444 449  un agent de vanzari va va prelua comanda.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@carpevolution.ro
Metoda de livrare (Livrare prin Curier Rapid)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.
Valoarea minima de comanda este de 50 lei.
Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.carpevolution.ro  folosind urmatorul instrument de plata:

RAMBURS (cash) , plata online , plata in rate, credit online .

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.