Fir Monofilament Delphin FIN Method SPIN Inflexibile, Galben Fluo, 150m 500661216

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Fir Monofilament Delphin FIN Method SPIN Inflexibile, Galben Fluo, 150m 500661216

Fir Monofilament Delphin FIN Method SPIN Inflexibile, Galben Fluo, 150m 500661216

Fir Monofilament Delphin FIN Method SPIN Inflexibile, Galben Fluo, 150m

FIN Method SPIN Inflexible este un fir monofilament de inalta calitate, fabricat din materialul CPA 6.6. In timpul procesului de productie accentul principal a fost pus pe minimalizarea intinderii. Aceasta caracteristica este foarte importanta la utilizarea firelor subtiri in pescuitul la feeder. METHOD SPIN INFLEXIBLE face parte dintre firele cu cel mai mic coeficient de intindere de pe piata, comparativ cu firele monofilament dedicate pescuitului la feeder.

Firul are o intindere care se misca la limita de 16%, ceea ce in practica inseamna o reactie instantanee a lansetei la capturarea pestelui. Method SPIN Inflexibile nu contine nici un fel de straturi de suprafata rezistente la uzura, a caror aplicare in procesul de fabricatie diminueaza semnificativ rezistenta acestuia.

NOTA: Factorul limitativ al portantei firului este nodul. In cazul in care observati pe fir un nod nedorit, indepartati imediat partea de fir pana la nod si legati din nou montura de capat. Modul in care legam nodul pe fir influenteaza semnificativ portanta acestuia. De aceea strangerea nodului realizati-o incet. Locul in care realizati nodul umeziti-l temeinic sau ungeti-l cu preparatul FIN KNOT LOY (preparat pentru cresterea portantei in nod).

Garantia FIN: Datele de pe eticheta legate de diametrul firului si portanta sa sunt reale. La compararea cu firele concurente, va rugam sa nu comparati datele de pe etichete! FIN va indica numai valorile reale. Toleranta admisa +/-10%.

Specificatii produs

Brand:
Delphin

Din aceeasi categorie