Fox medium tackle box cbx086
Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086 Fox medium tackle box cbx086

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Fox medium tackle box cbx086

Fox medium tackle box cbx086

Noua valigeta pentru accesorii Fox Tackle Box construieste pe baza legendarului model Fox F-Box, incorporand atat elemente noi aparute pe piata cat si o serie de idei inovatoare, specifice echipei Fox. Folosind capacul ca spatiu aditional de depozitare, am reusit o compartimentare mai eficienta, pastrand insa dimensiunile compacte ale valigetei. Capacul ofera nu mai putin de 37 compartimente individuale, prevazute cu balamale fixe si capace transparente ce permit vizualizarea continutului. De asemenea, valigeta se livreaza si cu o serie de etichete autocolante ce permit marcarea fiecarui compartiment si implicit identificarea rapida a continutului.

Intrucat capacul se deschide exact la 180 grade, noua noastra valigeta va facilita legarea monturilor fara folosirea unei mese aditionale. In acest scop, capacul este de asemenea gravat cu rigla atat pe interior cat si pe exterior.

Baza valigetei a fost proiectata special pentru fixarea perfecta a noilor cutii pentru accesorii produse de Fox – Compartment Boxes (Standard si XL), Adjustable Compartment Boxes (model ajustabil), Hook Boxes pentru carlige, precum si ingenioasele scarite pentru leadcore/inaintas Leader Racks (Standard si XL). Valigeta se livreaza cu 3 separatoare lungi, 1 separator mediu si 2 separatoare scurte ce pot fi atasate individual, permitand customizarea totala a spatiului util. Separatoarele au fost proiectate pentru a folosi cat mai eficient spatiul util, fixand perfect cutiile si accesoriile si prevenind alunecarea lor printre compartimente sau in afara valigetei. Valigeta poate fixa perfect toate tipurile de acesorii pentru monturi, inclusiv scarite pentru monturi / inaintas.

Noua noastra valigeta este confectionata din material impregnat cu inhibitorul VCI (Volatile Corrosion Inhibitor), ce reduce simtitor rata de coroziune a accesoriilor in cazul in care apa patrunde la interiorul compartimentelor.

  • Se  livreaza cu: 2 x separatoare mari; 2 x separatoare mici; 1 x separator Splitter; 1 x separator orizontal;
  • Pachet de autocolante
  • Dims: 27cm x 19cm x 7cm

Specificatii produs

Brand:
Fox

Din aceeasi categorie