Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc YB17362
Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc YB17362 Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc YB17362

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc YB17362

Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc YB17362

Lanseta Yamaga Blanks Galahad Travex 593S, 1.77m, 180g, 2buc

Brandul Yamaga Blanks a fost creat in Japonia in anul 2008, punand un accent deosebit pe fabricarea unor lansete de top, ce ies in evidenta prin putere si perfomanta, combinand cele mai noi tehnologii constructive cu un design clasic. Proiectarea lansetelor, prelucrarea carbonului, vopsitul si asamblarea, toate aceste procese sunt posibile datorita renumitilor ingineri japonezi, ce isi desfasoara activitatea chiar in fabrica din Kumamoto.

Inginerii Yamaga Blanks au creat modelul Galahad Travex dedicat pescuitului "jigging" (fabricat din doua tronsoane) pentru a dispune de o portabilitate ridicata, reducand in acelasi timp costurile de transport. Reproiectarea blankului la modelul Travex a crescut functionalitatea atunci cand se folosesc jiguri, fiind reglat dupa lungi perioade de testare pentru a transfera puterea blankului direct in sectiunea de varf. Gama greutatilor de jig pentru aceasta serie noua, devine mult mai larga fata de modelele anterioare, pentru a acoperi diverse situatii si pesti rapitori. De asemenea, va putea fi indoit un pic mai mult, oferind si mai multe tipuri de actiune in sectiunea de varf. Fiind fabricate special pentru pestii de dimensiuni mari, specialistii Yamaga Blanks au pus un accent deosebit pe refacerea fortei elastice a blankului.

Blank-ul este construit dintr-un carbon prepreg (este un termen obisnuit pentru o tesatura de armare care este preimpregnata cu un sistem de rasini, intreprinsa intre doua straturi de folie protectoare, acest sistem de rasina de obicei epoxidic include deja agentii de intarire potriviti) ce a fost supus unor lungi perioade de testare (experiente acumulate in pescuitul in cele mai dificile conditii). Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii si dupa lungi perioade de testare, design-ul si blank-ul imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul.

Inelele SiC-S Stainless K Guide (Fuji) sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite. Lanseta este echipata cu maner ce dispune de finisaj premium EVA (ce dispune de rezistenta si durabilitate excelente, iar greutatea este redusa pastrand aderenta perfecta) si noua mandrina ergonomica DPS18 Fuji.

NOTA: Lansetele Yamaga Blanks sunt fabricate in Japonia!

Specificatii produs

Brand:
Yamaga Blanks