Descriere produs Ian russell's choccy malt pop-ups 15mm
Pop-up Choccy Malt
Aroma de ciocolata este una dintre cele mai vechi si mai eficiente arome folosite in pescuitul la crap in ultimii 40 de ani. Pop-up-urile Chocolate Malt din gama Ian Russell au o aroma de ciocolata dulce, cremoasa, care da rezultate in orice anotimp si este cu atat mai eficienta in sezonul rece. Sunt foarte flotante si sunt concepute pentru monturi de crap moderne, cum ar fi Ronnie Rig. Au o culoare galbena discreta. Pot fi folosite atat izolat, cat si pe paturi de nada, atunci cand vrem sa scoatem in evidenta momeala.
Pop-up-urile Chocolate Malt sunt disponibile pe dimensiunile de 12mm si 15mm. Forma rotunda.
Gama de produse Ian Russell contine o serie de pop-up-uri, boiliesuri critic echilibrate (wafters) si spray-uri realizate in colaborare cu consultantul nostru englez Ian Russell si inspirate de vechea gama a firmei de nada Heathrow Baits Services, detinute de Ian Russell cu ani in urma. Toate aromele sunt cunoscute pentru eficienta si au la activ mii de capturi pe un mare numar de lacuri sau ape curgatoare.