Descriere produs Ian russell's choccy malt wafters 15mm
Boilies de carlig critic echilibrat Choccy Malt
Aroma de ciocolata este una dintre cele mai vechi si mai eficiente arome folosite in pescuitul la crap in ultimii 40 de ani. Boiliesurile de carlig critic echilibrate (wafters) Chocolate Malt din gama Ian Russell au o aroma de ciocolata dulce, cremoasa, care da rezultate in orice anotimp si este cu atat mai eficienta in sezonul rece. Boiliesurile critic echilibrate au un grad de flotabilitate optim in raport cu cele mai populare marimi de carlige. Au o culoare galbena discreta. Pot fi folosite atat izolat, cat si pe paturi de nada, atunci cand vrem sa scoatem in evidenta momeala.
Boiliesurile de carlig critic echilibrate Chocolate Malt sunt disponibile pe dimensiunea de 15mm. Forma rotunda.
Gama de produse Ian Russell contine o serie de pop-up-uri, boiliesuri critic echilibrate (wafters) si spray-uri realizate in colaborare cu consultantul nostru englez Ian Russell si inspirate de vechea gama a firmei de nada Heathrow Baits Services, detinute de Ian Russell cu ani in urma. Toate aromele sunt cunoscute pentru eficienta si au la activ mii de capturi pe un mare numar de lacuri sau ape curgatoare.