Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc YB15290
Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc YB15290 Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc YB15290

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc YB15290

Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc YB15290

Lanseta Yamaga Blanks Lupus 61, 1.85m, 2-10g, 2buc

Brandul Yamaga Blanks a fost creat in Japonia in anul 2008, punand un accent deosebit pe fabricarea unor lansete de top, ce ies in evidenta prin putere si perfomanta, combinand cele mai noi tehnologii constructive cu un design clasic. Proiectarea lansetelor, prelucrarea carbonului, vopsitul si asamblarea, toate aceste procese sunt posibile datorita renumitilor ingineri japonezi, ce isi desfasoara activitatea chiar in fabrica din Kumamoto.

Prin gama Lupus specialistii Yamaga Blanks au incercat sa reflecte tehnologia, cunostintele si experientele pescuitului in apele din Japonia. Lupus 61 este varianta "basic" cea mai potrivita pentru a acoperi orice situatie in pescuitul pastravului pe rau. Va permite sa tineti pestii de talie mare sub control, datorita sectiunii din zona manerului ce dispune de o putere ridicata, si in acelasi timp, permite inteparea pastravilor de dimensiuni mai mici, datorita sectiunii de varf ce este extrem de sensibila si flexibila.

Blank-ul este construit dintr-un carbon prepreg (este un termen obisnuit pentru o tesatura de armare care este preimpregnata cu un sistem de rasini, intreprinsa intre doua straturi de folie protectoare, acest sistem de rasina de obicei epoxidic include deja agentii de intarire potriviti) ce a fost supus unor lungi perioade de testare (experiente acumulate in pescuitul in cele mai dificile conditii).

Fiecare miscare a nalucilor se simte direct in sectiunea manerului, putand astfel controla mai eficient modul de evolutie al acestora, chiar si a nalucilor de mici dimensiuni. Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii si dupa lungi perioade de testare, design-ul si blank-ul imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul.

Inelele usoare TORZITE Titanium K Guide sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite. Combinatia dintre manerul ce dispune de finisaj premium de pluta si insertie metalica (ce dispune de rezistenta si durabilitate excelente, iar greutatea este redusa pastrand aderenta perfecta) si noua mandrina ergonomica are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate.

NOTA: Lansetele Yamaga Blanks sunt fabricate in Japonia!

Specificatii produs

Brand:
Yamaga Blanks