Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small P0050055
Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small P0050055 Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small P0050055

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small P0050055

Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small P0050055

Cosulet Preston Caged Window Feeder, Small

Window Feeder sunt cosulete inchise la ambele capete cu o fereastra decupata pe lateral pentru a fi incarcate. Fereastra este de marimea degetului mare, pentru o incarcare facila cu o singura mana. Datorita pozitionarii plumbului la baza cosuletului, lanseurile de precizie la mare distanta nu vor mai fi o problema. Avand plumbul pozitionat in partea inferioara, cosuletul va avea o traiectorie dreapta, fapt ce duce la realizarea unui pat de nada foarte restrans si implicit o densitate mai mare de peste in zona carligului. Ofera precizie maxima chiar si in situatiile in care vantul bate din lateral.

Forma corpului si decupajul lateral ofera posibilitatea de a fi incarcate cu o cantitate cat mai mare de particule (seminte, pelete) sau momeala vie, fara a necesita utilizarea unei cantitati mari de nada. Spre deosebire de cosuletele clasice deschise la ambele capete, care necesita doua „capace” de nada, particulele din cosuletul window pot fi securizate cu un singur capac de nada, care va sta pe pozitie in timpul lanseului, gratie formei si greutatii plasate in partea inferioara.

Datorita camerei interioare special proiectata cu o baza inclinata, si a gaurilor laterale pozitionate strategic, cosuletul va elibera majoritatea continutului atunci cand va ajunge pe substrat, fiind astfel potrivit pentru pescuitul in apele cu adancimi medii si mari. Sunt ideale pentru situatiile in care dorim sa practicam un pescuit de selectie, bazat pe o nadire predominanta cu particule, fara a incarca vadul cu groundbait care ar atrage pestii de talie mica. 

Sunt disponibile in variantele Solid si Caged, in patru variante de marime: Small, Medium, Large si XL.

Specificatii produs

Brand:
Preston