Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011
Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011 Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011 Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011 Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011

Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro P0050011

Cosulet Preston Distance Cage Feeder, Micro

Distance Cage Feeder este un cosulet special creat pentru situatiile in care se pescuieste la distanta mare si se doreste precizie maxima chiar si in situatiile in care vantul bate din lateral. Plumbul este asezat rotund, pe toata suprafata cosuletului si este asezat in partea din fata pentru o stabilitate buna in timpul lansarii. Nu in ultimul rand, aceste cosulete sunt ideale si atunci cand se pescuieste pe lacuri ce au adancime mare si dorim sa evitam pestii mici din masa apei. Cosuletul va avea o traiectorie verticala de coborare pe substrat mult mai pronuntata si mai rapida decat in cazul cosuletelor clasice.

Forma unica a corpului ofera o eliberare excelenta a nadei si urcarea rapida a cosuletului la suprafata apei atunci cand dispozitivul este golit, ceea ce protejeaza platforma de blocarea marginilor subacvatice si a altor obstacole de pe substrat. Bucla monofilament rezista la sarcini mari, iar sistemul de atasare la linia principala este extrem de fiabil. Corpul rotund al cosuletului este fabricat din plasa metalica tratata cu un strat special de pulbere anticoroziva si ecologica care nu polueaza mediul inconjurator (este non toxica).

Specificatii produs

Brand:
Preston