Cosulet Preston Wire Bait Up Feeder P0050118

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Cosulet Preston Wire Bait Up Feeder P0050118

Cosulet Preston Wire Bait Up Feeder P0050118

Cosulet Preston Wire Bait Up Feeder

Wire Bait Up Feeder este un cosulet special creat pentru situatiile in care se doreste introducerea rapida pe vad a unei cantitati mari de nada. Corpul rotund al cosuletului este fabricat din plasa otel de inoxidabil tratat cu un strat special de pulbere anticoroziva si ecologica care nu polueaza mediul inconjurator (este non toxica).

Forma unica a corpului ofera o eliberare excelenta a nadei si urcarea rapida a cosuletului la suprafata apei atunci cand dispozitivul este golit, ceea ce protejeaza platforma de blocarea marginilor subacvatice si a altor obstacole de pe substrat. Bucla monofilament rezista la sarcini mari, iar sistemul de atasare la linia principala este extrem de fiabil.

Este special conceput pentru introducerea pe vad cu usurinta a unor cantitati mari de groundbait, pelete, canepa, arpacas, casteri etc, atunci cand practicati un pescuit hiperactiv. Corpul cosuletului dispune de perforatii ce ajuta la dispersia eficienta a nadei in apa. Daca doriti introducerea exclusiva a particulelor (seminte, micropelete) pe patul de nada, acestea se grupeaza in partea din mijloc a cosuletului, fiind protejate de dopuri de nada la ambele capete.

ATENTIE: Acest model de cosulet destinat nadirii masive dispune de doua marimi diferite: Medium (28g) si Large (45g). Marimea Medium are dimensiunile 60x45mm, in timp ce marimea Large are dimensiunile 70x50mm.

NOTA: Pretul afisat este per bucata!

Specificatii produs

Brand:
Preston