Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder  P0050099
Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder  P0050099 Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder  P0050099

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder P0050099

Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder P0050099

Cosulet Preston Wire Cage XLarge Feeder

Wire Cage XLarge Feeder este un nou model de cosulet perforat, deschis la ambele capete, special conceput pentru a fi folosit la inceputul partidei de pescuit, cand dorim realizarea rapida a vadului prin introducerea unei cantitati mari de nada. Corpul semirotund al cosuletului este fabricat din otel inoxidabil tratat cu un strat special de pulbere anticoroziva si ecologica care nu polueaza mediul inconjurator (este non toxica).

Lestul metalic asigura stabilitate cosuletului pe substrat, atunci cand pescuiti in curenti puternici. Perforatiile din corpul cosuletului ajuta la dispersia eficienta a nadei in apa. Lestul este echipat cu ureche de prindere, cu ajutorul careia putem atasa rapid cosuletul pe orice agrafa, vartej etc.

Cosulete Preston Wire Cage Feeder cu plasa rara sunt ideale in partidele unde pescuim pe apa mica si dorim ca nada sa iasa imediat din cosulet dupa ce atinge apa. La fel de utile sunt si in partidele in care dorim sa plasam nada in coloana apei pentru a atrage atentia pestilor existenti intre ape. In cazul in care dorim sa pescuim cu o nada mai umeda decat in mod normal, ochiurile acestui cosulet ne vor ajuta ca nada sa se desfaca mai repede decat atunci cand folosim cosulete cu plasa mai deasa.

NOTA: Pretul afisat este per bucata!

Specificatii produs

Brand:
Preston