Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm
Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm
Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie

Descriere produs

Boilies de Carlig Critic Echilibrat CPK Bagman Split, 10/14mm

BOILIES DE CARLIG CPK BAGMAN SPLIT 10/14 MM combina mixul de boilies cu mixul de pop-up pentru avantajul unui boilies critic echilibrat - in doua tonuri de culoare - ce se va sustine pe substrat in greutatea carligului.

Avantajele boiliesului de carlig Bagman Split sunt enorme: aduce acel plus mecanicii monturii prin anularea greutatii carligului si prin felul in care o momeala mai usoara zboara mai usor (repede) in gura crapului dar si prin acea atractie vizuala data de mixul colorat de pop-up.

La nivel olfactiv, aromele folosite sunt foarte eficiente pentru un raspuns rapid din partea pestelui in partidele scurte sau in cautarea crapilor pe lacurile dificile / salbatice. Rezista foarte bine pe firul de par la atacul pestilor mici si sunt excelente mai ales pe un substrat malos sau cu vegetatie moarta, prezentarea fiind usor deasupra.

Caracteristici:

  • Tip boilies: critic echilibrat;
  • Diametre: 10mm si 14mm;
  • Putere foarte mare de atractie;
  • Usor de digerat de catre pesti;
  • Doua tonuri de culoare;
  • Arome persistente.

Specificatii produs

Brand:
CPK