Plumb FOX Kling On Inline Lead CED028
Plumb FOX Kling On Inline Lead CED028 Plumb FOX Kling On Inline Lead CED028

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Plumb FOX Kling On Inline Lead CED028

Plumb FOX Kling On Inline Lead CED028

Plumb FOX Kling On Inline Lead

Montura inline sau mai popular spus "in linie" este una dintre cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Montura inline este considerata de specialisti, ca fiind montura care asigura cea mai eficienta autointepare, aceasta calitate fiind datorata modului de atasare a forfacului, care este introdus direct in capul plumbului. Kling On Inline Lead dispune de un design nou, ideal pentru pescuitul pe rauri, pe praguri in panta sau in orice situatie unde intervin curenti subacvatici. Proiectat cu centrul de greutate jos, pentru a asigura presiune maxima pe carlig atunci cand crapii aspira momeala.

Acest model de plumb, datorita formei si proeminentelor accentuate, este ideal si in apele cu substrat malos, deoarece stratul superior de mal, adera in jurul acestuia, iar cand pestele se agata mareste efectul de autointepare al carligului, dupa care elbereaza plumbul dand posibilitatea pescarului sa recupereze fara sa intampine rezistenta suplimentara. Vartejul poate fi tras la interiorul insertiei in line, permitand ochetului sau agrafei cu eliberare rapida sa fie perfect la nivel atunci cand plumbul este pescuit “drop off” (pierdut).

Plumbii sunt acoperiti cu o pelicula de vopsea electrostatica, rezistenta la zgarieturi, lovituri puternice, actiunea apei sau a oxizilor din substrat (Textura turnata in relief 3D). Datorita vopselei (invelis cauciucat rezistent la uzura, cu finisaj camo mat) ce imita substratul, plumbii se camufleaza perfect atunci cand ajung in apa. Insertia de cauciuc poate fi folosita cu varteje nr.7 si nr.10. Insertia de cauciuc poate fi scoata integral pentru a permite trecerea inaintasilor, a nodurilor sau a tuburilor anti-tangle, oferind pestilor protectie perfecta in drill.

Specificatii produs

Brand:
Fox