Pop Up de Carlig Cpk Glow in the Dark, 10 & 12mm

carp-evo Livrare prin curier rapid in 24-48h oriunde in Romania.

carp-evo Peste 20.000 de produse pentru pescari.

carp-evo Posibilitate de achitare intre 4 si 60 de rate.

carp-evo Consultanta telefonica de specialitate +4 0743 444 449

carp-evo Toate produsele comercializate sunt originale si beneficiaza de garantie.

Descriere produs Pop Up de Carlig Cpk Glow in the Dark, 10 & 12mm

Pop Up de Carlig Cpk Glow in the Dark, 10 & 12mm

Nu mai este un secret pentru nimeni ca atractia vizuala este esentiala in pescuitul la crap. Pornind asadar de la un concept simplu, culori foarte vizibile, noua gama CPK Glow in the Dark isi propune sa duca la superlativ atractia vizuala. Concret, noua noastra gama contine momeli de carlig tratate fosforescent pentru a fi vizibile inclusiv la intuneric. 

Prin expunerea la o sursa de lumina UV sau pur si simplu la soare, obtineti momeli ce vor sta "aprinse" intre 2 si 6 ore, in functie de timpul de "incarcare". In acest fel puteti pescui eficient, cu momeli de carlig ce nu pot fi neglijate nici chiar de catre cei mai apatici crapi, fie ca vorbim de pescuitul pe timp de noapte, fie pe timp de zi in ape tulburi. Bineinteles, momelile CPK Glow in the Dark sunt incredibil de eficiente si fara "activare" datorita aromelor puternice si culorilor de tip High Vis. 

Gama CPK Glow in the Dark a fost gandita sa acopere toate scenariile de pescuit, continand pop-up-upuri, wafters (critic echilibrate) si pelete flotante, intr-o serie de arome si culori cu eficienta dovedita in timp.

Caracteristici:

  • Tip boilies: pop up;
  • Gama: CPK Glow in the Dark;
  • Flotabilitate ridicata;
  • Elimina aroma lent;
  • Culoare fluo pentru atractie.

Specificatii produs

Brand:
CPK

Din aceeasi categorie